Informatie

Nieuws

Oranjeboekje 2017!

Vanaf dit weekend onderweg naar alle brievenbussen in Roelofarendsveen, Oude Wetering en Nieuwe Wetering!

Daarnaast liggen er vanaf vanaf donderdag 31 augustus Oranjeboekjes op de volgende afhaalpunten;
-Veenerick Roelofarendsveen
-Primera Oude Wetering
-De Vergulde Vos Rijpwetering
-Boers Licht & Design Weteringbrug

Ook is het digitale boekje te bekijken via www.oranjecomite.eu of te downloaden via https://issuu.com/oranjecomite/docs/kermisboekje_2017


Koningsdag 2017 op Europaweg in Roelofarendsveen

Na vorig jaar te gast te zijn geweest in de Begionastraat en in straten van de aangrenzende hofjes in Roelofarendsveen is het dit jaar weer tijd voor een nieuwe locatie!

De festiviteiten op Koningsdag, dit jaar op donderdag 27 april, vinden plaats op de Europaweg in Roelofarendsveen. Beide rijbanen van deze weg en de tussengelegen speeltuinen worden ingericht als festivalterrein.
Naast de traditionele vrijmarkt zijn er verschillende optredens en tal van activiteiten. Zo kan er op verschillende plaatsen gesprongen worden op springkussens, zijn er wandel- en fietstochten en diverse optredens. Natuurlijk is er ook een terras met voldoende voor de inwendige mens.
Het verplaatsen van de feestlocatie wordt door zowel buurtbewoners, bezoekers en het organiserende Oranjecomité als positief ervaren. Zo krijgen veel mensen de kans de vrijmarkt de komende jaren voor de deur te hebben.
Het complete programma is vanaf begin half april digitaal te zien op www.oranjecomite.eu, in het weekend van 16 april ploft de papieren feestfolder op de mat in Roelofarendsveen, Oude wetering en Nieuwe Wetering.

Voor het complete programma klik hier Koningsdag programma 2017

P1000312

 

De locatie van Koningsdag 2016 is bekend!

De vrijmarkt wordt opgebouwd op de Begionastraat en in straten van de aangrenzende hofjes; Anjerhof, Pioenhof en Dahliahof.
De Koningsdagfolder met volledige plattegrond en het complete programma staat vanaf half april online op onze website en wordt huis-aan-huis verspreid in Roelofarendsveen, Oude Wetering en Nieuwe Wetering.
Tot de 27e!

Koningsdag2016